>>> Consulteer onze Product-selector (Wrist-Elbow-Knee-Ankle)

Naar BELGIË – LUXEMBURG:

Dirame’s thuismarkt wordt aangeboden:1. Prefab en afgewerkte producten, of componenten (gebruikt om orthesen of prothesen naar maat te maken)

Gelieve onze lijst met leveranciers te raadplegen >>>

 

2. Maatwerkproducten in samenwerking met sommige leveranciers.

Voor de EUROPESE markt en omliggende landen:

In Frankrijk en enkele nieuwe EU-landen werkt Dirame aan de expansie van haar markt met een selectie van boven genoemde bedrijven of andere leveranciers.
En tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, en we zijn er bijzonder fier op:

Dankzij de ernst en de reputatie van bekwaamheid die Dirame geniet, werd het bedrijf aangesteld als operationeel hoofdkwartier voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika en als Master Distributeur voor ULTRAFLEX SYSTEMS (USA), onder de naam ULTRAFLEX EUROPE by DIRAME ORTHO.

In deze hoedanigheid worden in het ons toegewezen gebied orthesisten, orthopedische bedrijven, kinesitherapeuten, alsook voorschrijvende gespecialiseerde artsen geïnstrueerd in contractuur-controle door middel van orthesen. Opleiding geven is een contractuele verplichting vanwege Ultraflex Systems USA, uit respect en als engagement tov de patiënt, opdat die, omringd door kenners in het hem omringende verzorgingsteam, het grootst mogelijke profijt uit de Ultraflex orthesebehandeling zou halen.